Over ons


Hoe is het idee van PartyBoxHuren.nl ontstaan?

De leukste ondernemingen ontstaan wanneer je zelf ergens tegen aanloopt en je denkt "waarom bestaat dit nog niet?" en "waarom kan dit niet makkelijker?". Wij organiseerden zelf een feest en liepen tegen wat onhandigheden aan.

In de meeste gevallen denk je dat je je eigen speaker- of surround-set kunt gebruiken. Echter, deze apparaten blijken niet altijd makkelijk te verplaatsen en zijn zelden sterk genoeg voor een ruimte met veel mensen. Daarnaast wil je geen risico's met je eigen installatie en boxen lopen. Zeker wanneer je een feest geeft in een andere ruimte of bijvoorbeeld in een tent of tuin.

Het gemakkelijkst is het aansturen van boxen, rechtstreeks vanuit een mobiel of tablet. Boxen zonder kabels, geen vaste plek en wél volledige vrijheid.

Zo is het idee geboren om PartyBoxen te gaan verhuren.

 

PartyBoxHuren.nl staat voor gemak en kwalitatief goed geluid. Iedereen kan bij ons terecht voor speakers  voor een (kinder)feest, bedrijfsfeest of omdat je iets te vieren hebt met familie of vrienden. Onze draadloze speakers zijn makkelijk te verplaatsen en te vervoeren. Je hebt geen stopcontact nodig; alle speakers zijn draadloos en voorzien van (ingebouwde) accu's. Daarbij krijg je ook uitstekend volume en kwaliteit voor je geld.

Onze Service is simpel en duidelijk

Wij geven je persoonlijke aandacht en bespreken graag van tevoren jouw wensen en verwachtingen. Je zit niet direct bij ons ergens aan vast.

We kunnen de boxen bezorgen en weer ophalen.

Je kunt de boxen ook bij ons afhalen in ons magazijn en eerst testen. Door de formaten van de speakers passen ze in iedere auto.

Heb je nog vragen bel, mail of whatsapp ons of vul het contactformulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op.


Adres gegevens:

PartyBoxHuren.nl

Zuid Willemsvaart 576

5211 NW 's-HERTOGENBOSCH

Contact:

Telefoonnummer: 06-21 588 998

Emailadres: info@partyboxhuren.nl

Direct Contact?