Voordelig geluid huren in Berlicum

Ga voor gemak en kwaliteit - Huur een Bluetooth luidspreker


Bluetooth luidspreker huren in Berlicum

Heb jij binnenkort iets te vieren? Of geef jij binnenkort een feest?

Op zoek naar hoogwaardige Bluetooth Accu Boxen voor jouw feest of evenement in Berlicum? Ontdek onze uitstekende verhuurservice voor draadloze, krachtige luidsprekers! Met een indrukwekkend geluid en draagbaar ontwerp zijn onze boxen perfect voor feesten, partijen en meer. Dans en geniet van muziek zonder gedoe met kabels. Flexibele huuropties in Berlicum en omliggende gebieden. Maak van jouw gelegenheid een groot succes met onze Bluetooth Accu Boxen! Bezoek onze website voor meer informatie en reserveringen.!

 

Ook voor bedrijven is PartyBoxHuren een voordelige oplossing! Denk bijvoorbeeld aan bedrijfsborrels of wanneer er een presentatie moet worden gegeven. Alle Bluetooth Speakers hebben standaard een microfoon aansluiting en zijn draadloos te besturen!

Maar waarom zou een Bluetooth Speaker inzetten op een feest?

Onze luidsprekers zijn niet de standaard Bluetooth luidsprekers die je tegen komt op de gemiddelde verjaardagspartijen. Wij verhuren alleen speakers die een zéér hoge volume aankunnen, zonder dat het geluid vervormt. Een aantal voordelen waarom je een Bluetooth Speaker zou moeten inzetten:

  • Hoge kwaliteit speakers
  • Zéér harde volume
  • Zowel binnen- als buiten te gebruiken
  • Ingebouwde accu's gaan (op vol volume) tot 5 uur mee
  • Makkelijk te (ver)plaatsen
  • Geen stopcontact nodig voor stroom
  • Meerdere speakers draadloos aan elkaar te koppelen
  • Muziek streamen vanaf je telefoon, tablet of ander device
Speaker huren | Berlicum

Ons centraal magazijn zit bij jou om de hoek!

Hoe makkelijker wil je het nog hebben? Ons centraal magazijn zit in Den Bosch. Dit is vanaf Berlicum maar een kleine 9 kilometer!

Dus ben je aan het oriënteren? Kom gerust eens langs en test onze speakers in het magazijn. Om wat meer "feeling" te geven, zijn onze speakers te testen in de showroom (huiskamer effect) of in het magazijn (buiten effect). Hierdoor krijg jij direct te horen hoe onze Partyboxen reageren in verschillende omgevingen.

Onze afhaalplek is in Den Bosch, op de Zuid Willemsvaart 576. Heb je nog vragen? Je mag ons altijd even bellen of mailen.

Benieuwd naar onze prijzen? Klik dan op de onderstaande button.