JBL Partybox 300 huren

draagbare en draadloze bluetooth speaker


Goedkoop JBL Partybox 300 huren

Het huren van een draagbare & draadloze speaker is niet duur. Sterker nog, het is goedkoper om te huren dan te kopen. Bij PartyBoxHuren.nl huurt u goedkoop een JBL Partybox 300. Al vanaf € 50,- euro per weekend!

JBL Partyox 300 huren | Partyboxhuren.nl

Bluetooth Speakers huren

Iedereen mag bij PartyBoxHuren.nl een Bluetooth speaker huren, zowel bedrijven als particulieren.

Het gemak van een Bluetooth luidspreker zoals de JBL Partybox 300, is dat deze luidspreker draadloos verbinding maakt via Bluetooth. Het afspelen van je favoriete playlist is nog nooit nooit zo gemakkelijk geweest!

Kwaliteit Luidspreker

De JBL Partybox 300 is naar onze mening één van de betere draagbare en draadloze speaker die verbinding kan maken via Bluetooth.

Het geluid van zowel de hoge als de lage tonen vervormen niet wanneer je de speakers op volle volume zet. Met de JBL Partybox 300 heb je gegarandeerd goed geluid!

Goedkoop kwaliteit huren

Voor € 50,- euro heb je al een JBL Partybox 300 het HELE WEEKEND in huis! Leg je daar nog eens € 25,- euro bij, dan krijg je er twee!

Wanneer je kiest voor de set van 2 JBL Partybox 300 luidsprekers, heb je de mogelijkheid om zowel stereo als mono je muziek te beluisteren. De Partybox 300 is ook voorzien van ingebouwde LED verlichting. Naast je oren, worden je ogen ook nog eens flink verwend!


Extra Bass Boost

Dit prachtig exemplaar van JBL heeft als extra functie de "Bass Boost" knop. Deze knop zit aan de bovenzijde van de speaker. De JBL Partybox 300 heeft in totaal 3 verschillende Bass standen, van standaard tot aan zwaar. Jij bepaalt de beste sound voor jou feest.

JBL Partybox 300 huur je bij PartyBoxhuren.nl


CONTACT

PartyBoxHuren.nl

Zuid Willemsvaart 576

5211 NW 's-HERTOGENBOSCH

Telefoonnummer: 06-215 88 998

Email: info@partyboxhuren.nl

LIEVER CONTACT VIA WHATSAPP?

BEKIJK OOK ONZE ANDERE SPEAKERS