NEW SoundBoks 3.0 huren

Bluetooth speaker huren | draadloos | draagbaar


Goedkoop NEW Soundboks huren

Draagbare en draadloze speakers die verbinding maken via Bluetooth zijn niet meer weg te denken uit deze tijd. Bijvoorbeeld als je een feest geeft en wilt genieten van je favoriete muziek. PartyBoxHuren.nl verhuurt Bluetooth luidsprekers met de beste kwaliteit. De NEW Soundboks huur je al voor een bedrag van € 75,- inclusief BTW, per weekend.

NEW Soundboks huren | Partyboxhuren.nl

Bluetooth Luidsprekers

De NEW Soundboks 3.0 is een bluetooth speaker van zware kwaliteit. Dit prachtige exemplaar is onlangs gelanceerd op de markt.

Ook jouw Smartphone, tablet of laptop kan je probleemloos koppelen via de Bluetooth verbinding.

Extreem Harde Speaker

De draadloze luidsprekers van SoundBoks hebben niet alleen een geweldig geluid, maar zijn ook zéér krachtig. Deze speakers halen met een gemak een volume van méér dan 100 Decibel. Zo'n krachtige Bluetooth accu luidspreker zie je zelden.

Kwaliteit is betaalbaar

PartyBoxHuren.nl maakt het huren van draadloze en draagbare Bluetooth speakers betaalbaar. Zo huur je al een SoundBoks voor maar € 75,- inclusief BTW, per weekend. Ook de NEW SoundBoks maakt het mogelijk meerdere SoundBoksen met elkaar te koppelen. Dus wil je extreem hard geluid voor je feest? De NEW SoundBoks voldoet zeker aan je verwachtingen.


Voor binnen en buiten

De makers van NEW SoundBoks hebben naast het extreem hard geluid ook gedacht aan extra bescherming. Zo is deze draadloze Bluetooth luidspreker binnen- en buiten te gebruiken. De Bluetooth Speaker is niet gevoelig voor koude of warme temperaturen en ook nog eens schokbestendig. Dus stoot je per ongeluk de luidspreker om? Dan vangen de siliconen hoeken de schok op zonder dat het de muziek onderbreekt.

Het volume van de NEW SoundBoks is ongekend. Je haalt met gemak een geluidskracht van méér dan 100 Decibel uit deze speaker. Wees dus zuinig op je eigen oren en die van je feestgangers!

NEW Soundboks huur je bij PartyBoxHuren.nl


CONTACT

PartyBoxHuren.nl

Zuid Willemsvaart 576

5211 NW 's-HERTOGENBOSCH

Telefoonnummer: 06-215 88 998

Email: info@partyboxhuren.nl

LIEVER CONTACT VIA WHATSAPP?

BEKIJK OOK ONZE ANDERE SPEAKERS